Веб-портал туристичного клубу «Романтик»

Хто ми є і що ми робимо?

«Романтик» — це некомерційний туристичний клуб, спільнота людей, об'єднаних жагою досліджувати світ і забиратись на найвищі вершини.

Загорітись ідеєю, зібрати навколо себе однодумців і пройти запланований (або навіть незапланований!) маршрут — це наша доля та наша найвища цінність.

І є безліч мрій і безліч способів їх здійснити. Задертись із льодорубами на найвищу вершину гірського масиву? Ми, вірогідніше за все, це вже зробили, але залюбки повторимо за твоєї участі. Сплавитись карпатською річкою на катамаранах? Ми з тобою, катамаранами забезпечимо. Проїхати пів країни на велосипедах? Ідею ви зрозуміли:)

Ми завжді відкриті для тих, чиї очі та серця також палають від авантюризму. Приміщення турклубу знаходиться у Спорткомплексі Політехнічного Інституту у м. Одеса за адресою Шампанський провулок, 1 — ліворуч від входу, сходами на 4-й поверх. Тренування для підготовки до походів проходять по Вт та Чт з 18:15.

Підписуйся на наші соціальні мережі, щоб бути в курсі останніх новин турклубу, контактні дані наведені нижче.

Або ти завжди можеш написати нам в Телеграмі. З питань, як долучитися до клубу, а також взагалі стосовно походів та заходів — @fastakovskiy, Михайло.

З питань спонсорства або співпраці — @Vallazaren, Валентина.

Долучайся до нас, буде цікаво!